Ápdét!

írta: AssassinHun ; 2010.04.02. 17:04

Szép napot és kellemes tavaszi szünetet!

Új skint kapott a blog, egyrészt a közelgő húsvét alkalmából, másrészt pedig azért mert ebben a skinben "szélesebb" hely van a bejegyzéseknek. A fejléc természetesen le lessz cserélve :)

Az oldaldobozoknál is találhattok újítást. Az egyik, hogy eltűnt a chatbox, ugyanis ekkora látogatottság mellet nem nagyon láttam értelmét, meg nem is nagyon írtatok rá. A másik, hogy csináltam két "Hogy áll a..." boxot, ami értelemszerűen a videók és írásos tesztek haladását szemléltetik.

Ezentúl a blog 100%-ban "rovatok szerint fog működni". Azon még gondolkozom, hogy milyen rovatok lesznek, de ezek biztosan: videobemutatók, írásos bemutatók, hírek, tippek-trükkök-tutorialok (ebben nem csak játék trükkök lesznek), wtf (alias bug) rovat. Ha akartok, javasoljatok ti is rovatokat ;)

Mára ennyit... Ja nem, mára még terveztem valamit, nemsokára meglátjátok ;)

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://gamezone.blog.hu/api/trackback/id/tr881889990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása