Hírek - 32. hét

írta: AssassinHun ; 2010.08.13. 17:26

Itt a Modern Warfare 2 demója!

Gratulálok Activision, 9 hónappal a játék megjelenése után kiadtad a demóját! OMG Most már inkább a Black Ops demójának kéne jönnie nem "ennek". Egyébként a demó XBOX Live- és PSN-exkluzív és a Cliffhanger pályát tartalmazza.

Multiplayer a Mafia 2 demójában?

A ModMyWhat.com modderei multiplayer módra utaló jeleket találtak a demó forráskódjában!

 

 Egyébként az első tesztekben a játék a várton alul teljesített, átlagosan 70-80%-ot kapott, de volt egy 95%-os értékelés is. Negatívumként többek között a következőket említették meg: unalmas küldetések, a kampány mellett nincs más, vacak autóvezetés, sok ki nem használt lehetőség, illúzióromboló harc.

Crysis 2 pontos megjelenés

Szomorú hír, hogy a Crysis 2 jövőre csúszik át, a pontos megjelenési dátum PC-re, XBOX 360-ra és PS3-ra: 2011. március 22.

Jön az új BioShock!

BioShock: Infinite néven készül a sorozat új része, ami várhatóan 2012-ben érkezik PC-re, XBOX 360-ra és PS3-ra. A játékért az első részt is készítő Irrational Games felel. Itt egy (számomra) nem túl sokat mondó trailer:

Itt pedig egy kis infó, egyenesen a játék weboldaláról:

"A BioShock Infinite egy belsőnézetes lövölde, amit jelenleg az Irrational Games fejleszt, a stúdió, ami az eredeti BioShock mögött is áll (amiből több, mint 4 milliót adtak el világszerte). Az 1912-ben játszódó BioShock Infinite egy teljesen új történetet és játékmenet élményt nyújt majd, kiemelve a játékosokat Rapture ismerős korlátai közül, és fellőve őket Columbiá-ra, egy hatalmas városba, az égen.

A volt Pinkerton ügynököt, Booker DeWitt-et elküldik, hogy megmentse Elizabeth-et, egy fiatal lányt, akit gyerekkora óta bebörtönöztek Columbiá-ba. Booker kifejleszt egy kapcsolatot Elizabeth-tel, a saját képességeit összeköti a lányéval, így a pár talán meg tud szökni a városból, ami szó szerint lehull az égből. DeWitt-nek muszály megtanulnia harcolni a nagysebességű égi csatákban ellenségeivel, mind beltéren és a felhők között csatázva, tucatnyi új fegyvert és képességet használva."

Yoda a TFU 2-ben

Az október 26-án PC-re, Nintendo DS-re, PS3-ra, XBOX 360-ra és Nintendo Wii-re megjelenő Star Wars: The Force Unleashed II-ben nem csak főszereplőnk, Starkiller tér vissza, hanem várhatóan még Yoda mester is egy rövid vendégszereplés erejéig. A lent látható trailer legalábbis ezt bizonyítja:

 Steam leárazások a QuakeCon alatt

A QuakeCon ideje alatt 70 euróért megkaphatjuk az összes id Software és Bethesda játékot, ez 27 játékot jelent, nagyjából 20 000 Ft-ért. Úgyhogy akinek van Steam accountja és vásárlásra alkalmas bankkártyája és nagyon jól akar járni, az siessen, mert már nem sokáig tart a QuakeCon.

Hírek folyamatos feltöltés alatt. 

 

1 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://gamezone.blog.hu/api/trackback/id/tr712219615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalocsai Mária · http://zsirreceptek.blogspot.com 2010.10.18. 20:23:51

Nahát, már jön az új sztárvárszos játék! Ennek biztosan fog örülni az én kisunokám, Ödön!

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása