Írásos bemutató: Battlefield Bad Company 2 béta

írta: AssassinHun ; 2010.02.06. 09:07

Ez lesz az első írásos bemutatóm, amiben a Battlefield Bad Company 2 PC-s bétáját fogom egy kicsit kielemezni.

De mielőtt belekezdenék leírom, hogyan szerezhettek bétakulcsot a játékhoz:

Szükségetek lesz egy EA accountra (ha nincs ITT csinálhatsz egyet, teljesen ingyen) és egy februári PC GURU-ra, amit az újságárusnál szerezhettek be kb. 2000 forintért. Természetesen 2000 Ft-ért nem csak egy bétakulcsot kaptok, hanem egy jó újságot és a Call of Juarez című játékot. Ha megszereztétek az újságot, akkor kövessétek az ITT leírtakat ;)


Az első dolog, amit közölni szeretnék veletek, hogy ez az első Battlefield amivel játszom, úgyhogy nincs viszonyítási alapom az előző részekhez.

Őszintén szólva, nem vártam sokat ettől a játéktól, gondoltam, hogy ha jó, akkor elszórakozom vele február 25-ig, ha nem jó, akkor pedig egyszerűen nem próbálom ki a végleges verziót. Szerencsére az előbbi az igaz, ugyanis a Bad Company 2 egy szórakoztató, de ugyanakkor komoly harci szimuláció.

A bétában egyféle játékmód, a Rush és egy pálya, a Port Valdez található. A Rush-ban két csapat vesz részt, a támadók és a védekezők. A támadók feladata, hogy lerombolják az ellenfél bázisát, a védekezőké pedig, hogy megvédjék a bázist. A Port Valdez egy havas pálya erdőkkel és kisebb épületekell.

A játékban rengeteg fegyver kapott helyet, melyekre különböző kiegészítőket tehetünk (Red Dot, Shotgun, Grenade Launcher stb.). Ezek osztályokra vannak bontva (Assault, Engineer, Medic, Recon) és szintlépéssel, illetve pontszerzéssel szerezhetjük meg őket.

A grafika és a fizika egészen elképesztő, ha úgy akarjuk, az egész pályát lerombolhatjuk, bár ennek megvan az ára, ugyanis ha High vagy Medium beállítások mellett szeretnénk játszani a játékkal, nagy felbontás mellett, akkor bizony elég erős vasra lesz szükségünk.

A Bad Company 2 egyik legerősebb pontja a hangok, melyek olyan jól sikerültek, hogy szinte azt érezhetjük, hogy mi magunk is ott vagyunk a harcmezőn. Ez egyaránt igaz a hangeffektekre és a zenékre is.

A játékélményre semmi panasz nem lehet. Összedolgozhatunk csapatunkkal de magányos harcosként is nyomulhatunk előre a harcmezőn, ezzel jelentősen lecsökkentve túlélési esélyeinket. Járműhasználatra is van lehetőség, egy tank vagy egy helikopter segítségével komoly károkat okozhatunk ellenfeleinknek.

Végszóként annyit, hogy a Battlefield Bad Company 2 bétája elég jól sikerült, úgyhogy én várom március 5-ét, a teljes verzió megjelenésének napját. Talán sikerül az EA-nek elérnie célját, hogy letaszítja a trónról a Modern Warfare 2-t!

 

 

2 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://gamezone.blog.hu/api/trackback/id/tr261733392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.02.06. 15:47:17

Szép cikk :) Bár örültem volna néhány "játék fiziájával" kapcsolatos képnek :)

AssassinHun · http://www.gam3zon3.tk/ 2010.02.07. 09:10:50

@Atilye: Thx. Az a baj, hogy a fizikát képekkel nem nagyon tudnám szemléltetni (például a második képen annak a lerombolt háznak eredetileg semmi baja nem volt :D), lehet, hogy majd csinálok egy gameplay vidit, mondjuk felvétel közben 15-20 fps-el megy csak :(

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása