Játékhősök a való életben (2. rész)

írta: AssassinHun ; 2010.08.09. 17:18

Pontosan egy hónapja nem írtam bejegyzést. Az elmúlt két hétben nem sokat voltam itthon, azelőtt pedig nem nagyon volt kedvem posztolni. Sajnálom, de most minek untassalak ezzel benneteket, ha egyszer itt a "Játékhősök a való életben" rovat 2. része (képek a tovább után).

Megjegyzés: A bal oldalon látható, már jól ismert Niko Bellic "az Ellenséges terület című filmben szereplő Vladimir Maskhov-ra hasonlít", de nem csak hasonlít, hanem tényleg róla mintázták Niko-t. Egyébként azért ezt a képet tettem be, mert itt látszik, hogy a kabátot is milyen szépet lemásolták :) Az infóért köszönet Gunny-nak.

Megjegyzés: A Left 4 Dead 2 Coach-át Darnell Rice-ról (elnézést a rossz minőségű képért) mintázták a készítők. Whonter kérésére minden részben lesz 1-1 L4D, illetve L4D2 szereplő.

 Megjegyzés: A végére itt egy újabb Mass Effect szereplő: Miranda. Lawson ügynököt a kimondhatatlan nevű Yvonne Strahovski alapján formálták meg és ő volt a szinkronhangja is a játékban.

1 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://gamezone.blog.hu/api/trackback/id/tr52209896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.08.12. 11:40:32

szőkén jobban bejön...:D mmint a csaj :D

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása